Túl az egymillión

Különleges nap volt a mai az Aquaworld Budapest élményfürdőben. Ugyanis július 29-én, délelőtt tíz órakor érkezett meg az egymilliomodik látogató a fürdő-komplexumba.

A Turcsán család reggel még nem sejthette, hogy ez a nap róluk fog szólni. A kétgyermekes újpesti család egy pár órás kikapcsolódásra indult közeli aquaparkba és a lehető legjobbkor tettek így. A bejáratnál található számláló pont akkor érte el a bűvös egymilliót, amikor ők megérkeztek, így őket illette az értékes ajándékcsomag.

A szerencsés családfő búvároktatást és egy Ferrari tesztvezetést nyert, felesége pedig egy spa kezelésekből álló szépségcsomagot kapott a Ramada Resort Aquaworld Budapest szálloda Oriental Spa wellness és fitnesz jóvoltából. Természetesen a kicsikről sem feledkeztek el: őket strandlabdákkal lepték meg.

Juhász Szabolcs, a fürdő igazgatója örömét fejezete ki afelől, hogy egy helyi család nyerte a díjakat. Elmondta, hogy folyamatosan törekednek arra, hogy a kerületi lakosok minél nagyobb számban vegyék igénybe az élményfürdő páratlan szolgáltatásait.