2024. május 12. - Pongrác

Botrány a Parlamentben! Íme a demokrácia

A paksi atomerőmű bővítéséről szóló törvény végszavazása eredetileg a jövő héten lett volna a parlamentben, de egy héttel előre hozták most csütörtökre, az indoklás szerint azért, mert csak ellenzéki módosító indítványok érkeztek, amelyek közül a kormány egyet sem támogatott.
2014. február 6. csütörtök 11:23 - HírExtra
Az LMP-s Szél Bernadett egy szirénát feltartva szabotálta az ülést, a közvetítésből semmi mást nem lehetett hallani, a képviselők egy része kiszivárgott a teremből. Közben egy másik sziréna is előkerült.

Az ülés levezető elnöke, a fideszes Jakab István eközben Szél Bernadett, Ertsey Katalin, Lengyel Szilvia és Schiffer András az ülésnapról való kizárásáról kezdeményezett szavazást.

212 igen, 16 nem, 1 tartózkodás mellett a parlament elfogadta a képviselők kizárását. A szavazás után a parlamenti közvetítést lekeverték a tévében.
Forrás: index.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kakambuki
2014. február 6. 12:37
Jó! De a házőrség mit csinált közben? Lengette a lengetni valóját a munkája helyett és annyi fizetésért? Ez tényleg botrány!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását