2024. május 5. - Györgyi

Csoportos szerelemre vágynak a tinik (+18!)

Egyre több tinédzser próbálja ki a csoportos szexet – állapította meg egy nemrégiben nyilvánosságra hozott tanulmány az Egyesült Államokban.
2011. december 21. szerda 11:11 - HírExtra
A bostoni egyetem kutatói szerint minden 13. fiatal próbálta már a gruppenszexet a tengerentúlon. A lányok már alig 16 évesen találkoznak a csoportos szex gondolatával – általában a partnerük akarja rávenni őket erre, aki rendszeresen pornófilmeket néz. Ha egy lány­nak a barátja szexkazettákat visz haza, ötször nagyobb az esélye annak, hogy ráveszi partnerét a „több szereplős" aktusra, az esetek felében pedig pontosan azt csinálják, amit a pornófilmekben láttak – mondják a szakértők.

Mindazonáltal a lányok fele csak a nyomásnak enged, amikor ilyesmire adja a fejét; a felmérés szerint a gruppen szexet kipróbáló fiatalok 50 százalékát kényszerítik arra, hogy belemenjen a dologba. Ráadásul a lányok fele azt mondta, hogy partnere nem használt óvszert, ami nyilvánvalóan növeli a szexuális úton terjedő betegségek előfordulásának gyakoriságát. Minden harmadik résztvevő ivott alkoholt, vagy fogyasztott valamilyen drogot az akció előtt.

Egy másik felmérés szerint az Egyesült Államok északkeleti részén már egyenesen elfogadottnak számít a „szexparti" a középiskolás lányok között.

Mindezek nyilvánvalóan összefüggésben állnak azzal a ténnyel, hogy a fiataloknak minden eddiginél könnyebb hozzájutniuk a pornográf képekhez illetve videókhoz az interneten keresztül, arról nem is beszélve, hogy az általuk bálványozott színészek és énekesek is nyíltan szexuális tartalmú üzeneteket közvetítenek feléjük – emlékeztet a felmérés.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását