2024. május 9. - Gergely

Szörnyű tragédia: elhúnyt a tizenéves modellány

Ígéretes modellkarrier tört ketté a napokban. Az ország egyik legszebb lánya, Ohanyál Henrietta egy motor utasaként szörnyethalt az M7-esen.
2011. július 18. hétfő 13:59 - HírExtra
Gyászol a hazai modellszakma, mert elvesztette az egyik legnagyobb tehetségnek tartott tagját, a tavalyi Miss Bikini verseny különdíjasát. Ohanyál Henrietta mindössze tizennyolc éves volt, és a szakemberek szerint fényes karrier állt előtte. A lány életének egyetlen rossz döntés vetett véget: felült egy bivalyerős motorra utasként, és nem mérlegelt, vajon a sofőr képes-e kordában tartani a lóerőket.

Henrietta és barátja az M7-es autópálya belső forgalmi sávjában haladt Budapest felé, amikor a sofőr a Pákozdi lejárónál valószínűleg elvesztette uralmát a jármű felett, és a jobb oldali külső szalagkorlátnak ütközött. Mindketten lerepültek a motorkerékpárról, a 27 éves férfit súlyos sérülésekkel szállították a kórházba, míg utasa a helyszínen életét vesztette.

Répás Lajos, a hazai Miss versenyek szervezője jól ismerte a szépséges lányt, ő indította el a modellpályán.

– Tavaly a Palatinus strandon találkoztunk először – emlékezik a szervező, aki napokkal a baleset után is sokkos állapotban van a tragédia miatt. – A 2010-es Miss Bikini versenyt szerveztem, ő pedig nyári munkán volt, fagyit árult. Amikor meghallotta, hogy ez egy egynapos verseny, a barátai unszolására benevezett. Gyönyörű alakú, különlegesen szép arcú lány volt, már az első rosták után tudtuk, hogy döntős lesz, sőt arról is beszéltünk a kollégákkal, hogy a nap végén felajánljuk neki a további közös munkát is. Heni remekül szerepelt, bár amatőr volt a többi indulóhoz képest, az adottságai a különdíjig repítették. Ő lett 2010-ben a legszebb arcú induló.

Az első versenyt továbbiak követték, Heni beiratkozott Répásék modelliskolájába, és megkezdődött a közös munka.

– Több gyönyörű portfóliót készítettünk neki, idén májusban pedig elutazhatott velünk a marokkói Marrakesbe egy bemutatóra. Ez volt az első külföldi útja, most kapta meg az első útlevelét. Kint is el voltak ájulva Heni szépségétől, a modellszakmában dolgozók egyöntetű véleménye szerint fényes karrier várt rá. Mindössze tizennyolc éves volt... felfoghatatlan, hogy nincs többé. Sok lánnyal dolgoztam életemben, de nála kedvesebbet, őszintébbet, kitartóbbat keveset láttam. Jó ember volt, jó barát és megbízható munkatárs.
Forrás: borsonline.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását