2024. április 26. - Ervin

Lebukott az embercsempész

A montreali repülőtéren letartóztatták annak az embercsempész bandának az egyik tagját, amely magyar állampolgárokat csábított át Kanadába, hogy ott ingyen dolgoztassa őket - jelentette internetes kiadásában a The Vancouver Sun.
2011. május 20. péntek 07:56 - HírExtra
A hamiltoni illetőségű, 30 éves Cs. Krisztinát, aki hamis papírokkal próbált meg Magyarországra szökni, a P. E. Trudeau nemzetközi repülőtéren fogták el. Őrizetbe vételekor a nővel volt kiskorú lánya, akit szabadon engedtek.

Cs. Krisztinát embercsempész bűnszövetkezetben való részvétellel és az igazságszolgáltatás akadályozásával gyanúsítják. A nő és 13 társa ellen még december 14-én országos körözést adtak ki a kanadai hatóságok, amiért embereket csalogattak át jól fizető munka ígéretével Magyarországról, hogy aztán rabszolgaként bánjanak velük.

A becsapott emberektől elvették az úti okmányaikat és fizetség nélkül dolgoztatták őket. Áldozataikat bezárva tartották és azok, mivel nem tudtak angolul, képtelenek voltak segítséget kérni. A rendőrség összesen 19 lépre ment embert azonosított, akik a bűnöző család barátai, szomszédjai és ismerősei voltak Magyarországon.

A december óta körözöttek közül Cs. Krisztina a tizedik., akit a kanadai hatóságoknak sikerült kézre keríteniük. Kilencen közülük őrizetben vannak, egy személy pedig szabadlábon védekezik. A hatóságok továbbra is keresik D. Gizellát, K. Gizellát, K Zsanettet és ifjabb D. Ferencet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását