2024. május 5. - Györgyi

A modell ledobta bugyiját

Az amerikaiak televíziós műsorvezetője, Ross Matthews ajándékcsomagot állított össze Jay Leno showmannek az Oscar-díjátadót követő partin a sztárok „adományaiból".
2011. március 3. csütörtök 10:33 - HírExtra
Heidi Klum, ha nem is a legértékesebb, de a legmeglepőbb ajándékot adta.

Ross Matthews amerikai televíziós műsorvezető az Oscar-díjátadón és az azt követő partin elhatározta, emlékezetes ajándékkal lepi meg a showmant, Jay Lenót. Matthews arra kérte a világsztárokat, adjanak valamit Lenónak a "Rosscar" feliratú ajándékzacskóba, bármit, amitől készek megválni, és épp a kezük ügyében van. A celebek pedig boldogan adományoztak.

Jamie Fox például egy méregdrága napszemüveggel lepte meg a műsorvezetőt, Hayden Panettiere pedig egy csókot nyomott neki egy szalvétára.

Matthews ezek után arra próbálta rávenni a hölgyeket, dobják a csomagba bugyijukat. Először Tori Spellingnél próbálkozott, akinek csak a szája volt nagy, de végül nem vállalta be a mutatványt. Nem úgy a szupermodell Heidi Klum, aki miután rájött, hogy nincs mit adnia az alsóneműjén kívül, egy pillanat alatt megszabadult az intim ruhadarabtól, és átadta azt a csodálkozó Matthews-nak.

Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását