2024. június 17. - Laura, Alida

Mubarak nincs jól

Romlik a 82 éves Hoszni Mubarak megdöntött egyiptomi elnök egészségi állapota, és a politikus elutasította, hogy kezelésre külföldre utazzon - írta kedden internetes oldalán az as-Sark al-Auszat című szaúd-arábiai lap.
2011. február 15. kedd 17:37 - HírExtra
Egy katonai forrás a Reuters brit hírügynökségnek azt mondta, hogy Mubarak lélegzik, de állapotáról nem nyilatkozik. Egy másik, az elnöki hivatalhoz közeli egyiptomi forrás azt mondta: Mubarak jól van. A szaúdi lap szerint Mubarak környezetét arra kéri, hogy engedjék hazájában meghalni.

A nyilatkozó szerint ez csupán idő kérdése. A megbuktatott elnök a nemzethez intézett utolsó beszédeiben, miközben ragaszkodott tisztségéhez, azt mondta, hogy Egyiptomban fog meghalni.

Egészségi állapotával kapcsolatban találgatások kaptak szárnyra, még olyanok is, amelyek szerint már meghalhatott. Arab diplomaták viszont - köztük egy egyiptomi - kedden azt mondták, hogy nem hallottak olyan értesülést, amely szerint Mubarak meghalt volna.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását