2024. április 25. - Márk

Már hárman is vinnék a Malévot

Az eddigi két jelölt mellett immár egy harmadik befektető is érdeklődik a Malév iránt - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter.
2011. február 5. szombat 10:34 - HírExtra
A tárcavezető közlése szerint az új érdeklődő is keletről jön. A miniszter nem lát veszélyt az ázsiai multik európai bevásárlásaiban. A diverzifikálást e téren is fontos szempontnak nevezve az interjúban utalt arra, hogy Pekingben és Moszkvában már a pénzügyi együttműködés lehetőségeiről is tárgyalt. Magyarország azonban nemcsak kelet felé tekintve keresi a gazdaság dinamizálásának lehetőségeit, hanem belső erőforrásait is megpróbálja csúcsra járatni.

Ennek eszköze az Új Széchenyi-terv, amelynek kapcsán kifejtette: e program is eszköz arra, hogy a források révén esély nyíljék a hazai vállalkozások versenyképességének megerősítésére.

A miniszter kitért arra is, hogy a kormány eltökélt, s nem engedi meg a válságadó előtti időszak visszatérését, amikor a külföldi vállalatok egy része tartósan kevesebb adót fizetett, mint a hazai cégek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását