2024. május 5. - Györgyi

Damu és barátnője a törvény előtt

Damu Roland és barátnője ismét találkoztak. Persze nem egy romantikus vacsorára kell gondolni, hanem egy bírósági tárgyalásra.
2011. január 26. szerda 11:07 - HírExtra
P. Tímea és barátnője, O. Renáta embercsempészet és közokirat-hamisítás miatt állt tegnap a kispesti bíróság elé. A lányokat az egykori sorozatsztár, Damu Roland jelentette fel, amikor megtudta, párja útlevelével barátnője utazott egy külföldi munkára. A két lány hasonló módon elevenítette fel a történteket, s az is kiderült, nem azért adta oda Timi az útlevelét, hogy a barátnője utazzon.

– Amikor megtudtam, hogy engem választottak ki a munkára, nem mertem elmondani Rolinak, mert tudtam, nem enged el. Az útlevelemet ezért odaadtam a barátnőmnek, hogy vigyázzon rá. Korábban volt rá példa, hogy Roli elvette az irataimat, hogy ne tudjak hoszteszmunkát vállalni – mesélte Timi, aki két alkalommal el is sírta magát beszéde közben.

Damut, aki titokzatos okból két testőrrel érkezett, a törvény nem kötelezte arra, hogy tanúskodjon, mivel Timi élettársa volt a bűncselekmény elkövetésekor, de ragaszkodott ahhoz, hogy megszólaljon az ügyben.

– Tímea SMS-ei között találtam egy hosszabbat, egy repülőjegy-foglalást. Amikor továbbolvastam, kiderült, hogy Marokkóba szól valami hajshow-ra, s az is, hogy Renáta elutazott Timi útlevelével – mondta Damu, aki azt állította, azért jelentette be a történteket, hogy megvédje a kedvesét.

Damut és a lányt szembesítették abban a kérdésben, igaz-e, hogy a színész nem engedte el munkára kedvesét, de eredménytelenül. Ekkor az egykori pár kiesett szerepéből. Damu szúrós pillantások kíséretében próbálta régi sérelmeit ecsetelni, miközben a lány kétségbeesetten tiltakozott. A perpatvarnak Trappné dr. Kiszely Rita bírónő vetett véget.

– Hadd oktassam ki a vádlottat és a tanút: a piac az út túloldalán van, ez itt tárgyalóterem – mondta határozottan.

Az ügyben ítélet született. A bíróság Tímeát bűnösnek találta egyrendbeli embercsempészés és egyrendbeli közokirat-hamisítás bűntettében, mint bűnsegédet, és két év próbaidőre bocsátotta.
A bűnös bűnhődjön.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását