2024. május 5. - Györgyi

Jávor: csak blöffölt a kormány

Az LMP szerint "egyszerű blöffnek bizonyultak" a kormány korábbi, a gazdaságfejlesztésre és ezen belül a zöld gazdaság fejlesztésére tett ígéretei – reagált az Új Széchenyi Terv pénteki bemutatóján elhangzottakra Jávor Benedek.
2011. január 14. péntek 14:11 - HírExtra
 Az ellenzéki politikus, aki személyesen részt vett az ÚSZT budapesti bemutatóján, az eseményt követő sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az Új Széchenyi Terv semmiféle zöld gazdaságfejlesztési prioritást nem tartalmaz, ehelyett "folytatja azt a kommunikációs offenzívát, amit már megszokhattunk a kormány részéről".

A parlament fenntartható fejlődés bizottságának elnöke kijelentette, hogy az ÚSZT-ben a nyilvánosság számára jól hangzó szlogeneket használnak, de amikor a konkrét számokra kerül sor, akkor kiderül, hogy a kormány gazdaságfejlesztési elképzelései, azokon a "kudarcba fulladt, hagyományos vágányon haladnak előre, amelyek az elmúlt évtizedeket is meghatározta Magyarországon".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását