2024. május 9. - Gergely
A tavalyi és második felében és az idei év első negyedévében határozott élénkülés figyelhető meg a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán, mely legnagyobb részben a kedvezőbbé váló hitelkamatok eredménye. Az év végén, illetve a jövő év elején ...
Top hírek:
 

A lélektani határnak számító árszint felett alig van élet az ingatlanpiacon

Megmozdult az ingatlanpiac Csepelen és a főváros déli agglomerációjában is az elmúlt hónapokban, ugyanakkor a némileg élénkülő kereslet is csak egy bizonyos árszintig érzékelhető. Márpedig a tulajdonosok gyakran e fölé áraznak a ...

Hat pontban a fővárosi akadálymentességet javító BKK-fejlesztések

Jelentős lépéseket tett Budapest az akadálymentesítés területén az elmúlt időszakban. Az adatok is ezt támasztják alá: ma már 200 autóbuszon van távirányítóval működő hangosbemondó, a városban pedig több száz olyan gyalogátkelőhely ...
További híreink:

Lebukott Óbudán a lejárató kampány

Óbuda politikai életében újabb botrány robbant ki, amikor kiderült, hogy az Összefogás Óbudáért Egyesület törvényellenes módon Bús Balázs kampányát fizeti, valamint próbált lejárató szórólapokat gyártatni dr. Kiss László, a kerület polgármestere ellen.

Lemondott a miniszterelnök - Skóciában

Bejelentette lemondását hétfőn Humza Yousaf skót miniszterelnök. Az edinburghi kormányfői hivatalban tartott sajtótájékoztatóján Yousaf közölte azt is, hogy utódjának megválasztásáig ellátja hivatali feladatait.

Ryan Gosling beköszönt, a közönség sikított

Személyes megjelenésével dobta fel A kaszkadőr című filmjét beharangozó műsort Ryan Gosling, s bár ő maga ezúttal nem vállalkozott semmilyen mutatványra, a közönség így is egy emberként sikított örömében.

A technológai fejlesztés a jövő

A technológiai fejlesztések megszüntethetik a nemzetközi nagyvállalatok, valamint a magyar kis- és közepes vállalkozások közötti termelékenységi különbséget - mondta a nemzetgazdasági miniszter a Smart Manufacturing Festival (Smartman) hétfői záróeseményén Budapesten.

Giro d'Italia: Valter mindent megtesz

Valter Attilának reményei szerint sok lehetősége lesz megvalósítani a céljait a szombaton rajtoló 107. Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen.

Magyar fiatalok az amerikai tudományos világbajnokságon

2024. május 14-én kezdődik Los Angelesben, USA az International Science and Engineering Fair, a tudományos versenyek világbajnoksága, melyen Magyarországot két végzős gimnazista, Laskai Szilveszter és Vajda Ádám képviseli

Mihez kezd egy kislány a szupererejével?

Optimisták a filmipari szakemberek a Képzeletbeli barátok című vígjáték jövőjét illetően, 40 millió dollár feletti amerikai nyitó hétvégét jósolnak neki.

Öt év után fogták el

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

Az online kaszinók népszerűségének növekedése Magyarországon

A társadalmi és technológiai változásokra egyértelműen reagálva, Magyarországon az online kaszinók népszerűsége robbanásszerűen növekszik. Egyre többen fedezik fel az online szerencsejáték világát, amely mindössze egy kattintásnyira van tőlük.

Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását