2024. május 7. - Gizella

Katy Perry, Justin Bieber és Kesha egy színpadon

A fiatal szívtipró Justin Bieber, a friss házas Katy Perry és az elektropop-énekesnő Kesha is színpadra lépnek az idei, sorrendben 38. alkalommal megrendezett American Music Awards díjátadó gálán.
2010. október 28. csütörtök 16:39 - HírExtra
Mindhárom előadó most lép fel először az esten, ahonnan reményeik szerint díjakkal megrakodva térhetnek majd haza. Bieber ugyanis négy, a két kolléganője pedig fejenként három-három jelölést kapott a jövő hónapban megrendezésre kerülő ceremónián, ahol Eminem és Lady Gaga mellett szállnak majd versenybe az idei év legjobb előadójának címéért - közölték szerdán a szervezők. A verseny legesélyesebbjei közé Eminem és a Lady Antibellum nevű countryegyüttes tartoznak öt-öt jelöléssel.

A mindössze 16 esztendős Biebernek nemrég jelent meg az önéletrajzi könyve, és elmondása szerint "rendkívül megtisztelve érzi magát", hogy részese lehet egy olyan műsornak, amely a legnépszerűbb albumokat és előadókat díjazza. "Én egy kanadai kissrác vagyok, és még csak álmodni sem mertem arról, hogy egyszer jelölt leszek az American Music Awardson, és egyedül állok majd ki a közönség elé egy számmal" - mondta az énekes, aki nem árult el további részleteket a készülő produkciójával kapcsolatban.

Kesha saját bevallása szerint nagyon izgatott az "első nagy volumenű, amerikai díjátadón való fellépése miatt", és igazán megtisztelve érzi magát, hogy az év előadói díjáért szállhat harcba, ráadásul olyan ellenfelekkel, akik közül sokan a példaképei közé tartoznak. "Az, hogy a nevem ott szerepel az övéik mellett, jól visszatükrözi azt a hatást amit az amerikai popkultúrára és a popzenére gyakoroltam az elmúlt év során" - mondta az énekesnő, aki elárulta, hogy különleges montázzsal készül a gálára, amelyben a We Are Who We Are című legújabb slágere is felcsendül majd.

Perry, aki múlt héten mondta ki a boldogító igent párjának, a színész-énekes Russell Brandnek, nem fedte fel a produkciója részleteit. A három újonc mellett Christina Aguilera, Bon Jovi, Usher és Pink fogja szórakoztatni a közönséget a november 21-i gálán, amelyet az ABC televíziós csatorna közvetít élőben a Nokia Theatre épületéből. A zenerajongók addig is interneten keresztül szavazhatnak a kedvenceikre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását