2024. május 4. - Mónika, Flórián

Újabb előrelépés a romagyilkosságok ügyében

A romagyilkosság-sorozattal összefüggésben újabb két személyt tartóztatott le a rendőrség - erősítette meg a Magyar Nemzet információit Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2010. október 27. szerda 08:31 - HírExtra
A lap szerdai számában a szóvivőre hivatkozva azt írta: a gyanúsítottak házának átkutatása során a hat áldozatot követelő gyilkosságsorozatnál használt fegyverek is előkerültek.

Vagy mégsem?

Nem a romagyilkosságokkal összefüggésben tartóztatott le újabb két embert a rendőrség - közölte a rendőrség az MTI-vel, cáfolva a Magyar Nemzet szerdai számában megjelenteket.

Annak a "halálbrigádnak" a segítőit fogták el, amelynek tagjait egy százhalombattai ékszerész, az ő albérlője és egy vietnami házaspár megölésével gyanúsítanak - mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hozzátette: ennek a "halálbrigádnak" semmi köze a romagyilkosság-sorozat elkövetőihez. A Magyar Nemzet szerdai számában azt írta, hogy a romagyilkosság-sorozattal összefüggésben újabb embereket tartóztattak le.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását