2024. május 5. - Györgyi

Bombera nem akar Lady Gaga lenni

Igaz, nem tökéletes alkatáért és pirospozsgás orcájáért szeretjük Bombera Krisztát. Mégis, a Manier, azaz Német Anikó által megálmodott őszi-téli kollekciónak ő az egyik reklámarca.
2010. október 26. kedd 14:17 - HírExtra
Bombera korábban a Magyar Televízió New York-i tudósítója volt, akit mostanában a csatorna Teadélután műsorvezetőjeként láthatjuk viszont a képernyőn. A híres televíziós az első divatbemutató után megbizonyosodott arról, hogy a továbbiakban nem módosít pályát és esze ágában sincs meghódítania a modellek hőn áhított szereplési terét, a kifutót.

Bombera elmondása szerint a húszcentis sarkú cipőben, és ugyanekkora koronával a fején teljesen átérezte Lady Gaga helyzetét, akinek nap mint nap ilyen hacukában kell a rajongók elé állnia. A televíziós arról panaszkodott, hogy ő alig tudott az észvesztően magas sarkú cipőkben járni, mégis csupán így sikerült a kifutón egy vonalba kerülnie a lányokkal. Az egykori, külhoni tudósító tudja magáról, hogy nem egy modell alkat. Mégis, a divattervező Anikó Bombera szerepeltetésével a nők felé pontosan azt akarta sugallni, hogy ruhái nem kizárólag modell alkatú hölgyeken is tökéletesen állnak.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását