2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Uzsorások vertek meg egy férfit

Uzsorások vertek meg egy férfit Tiszarádon, az egyik gyanúsítottat a rendőrség már elfogta, a másik kézre kerítésére elfogatóparancsot adtak ki - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője szerdán.
2010. október 6. szerda 14:02 - HírExtra
A könnyű sérüléseket szenvedett 26 éves tiszarádi férfit hétfőn két férfi ültette be egy autóba, egy közeli területre vitték, ahol megverték, majd visszafelé jövet kilökték a járműből - mondta a rendőr százados.

A sértett először azt mondta a rendőröknek, hogy nem történt semmi vele, később azonban elárulta: uzsoratartozása miatt bántalmazták. Harmincezer forintos tartozásáért százezer forintot követeltek tőle és a verésen kívül azzal fenyegették, hogy az egész családját kiirtják.

A rendőrség zsarolás bűntettének megalapozott gyanújával őrizetbe vette az egyik feltételezett elkövetőt, egy 29 éves kéki lakost. Társa, egy 32 éves demecseri férfi ellen uzsora- és más bűncselekmények elkövetése miatt adtak ki elfogatóparancsot.

Fülöp Gergely megjegyezte, hogy uzsora bűncselekményéért három, zsarolásért kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztést szabhat ki a bíróság.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását