2024. május 24. - Eszter, Eliza

Új rendőri vezetőket iktattak be

Elbúcsúztatták a Győr-Moson-Sopron megye megbízott rendőrfőkapitányává kinevezett Takács Tibor ezredest, és egyben új rendőri vezetőket iktattak be hivatalukba a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság ünnepélyes állománygyűlésén szerdán Szombathelyen.
2010. október 6. szerda 12:59 - HírExtra
Takács Tibor ezredest Pintér Sándor belügyminiszter nevezte ki október elsejei hatállyal a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság élére megbízott rendőrfőkapitánynak, az országos rendőrfőkapitány pedig az ő helyére Lakatos Tibor rendőr alezredest nevezte ki rendészeti igazgatónak, a vasi főkapitány helyettesének. Az ő korábbi beosztását, a közrendvédelmi és határrendészeti osztály vezetését Knob Ernő alezredes vette át.

Takács Tibor a vasi rendőri állománytól elköszönve visszaemlékezett: 23 évi rendőri szolgálatát eddig végig Vas megyében töltötte, ebből 16 évet különböző vezető beosztásokban. Volt Körmend rendőrkapitánya is, 2005-ben pedig rendészeti igazgatóvá, főkapitány-helyettessé nevezték ki.

Halmosi Zsolt rendőr dandártábornok, vasi főkapitány ünnepi beszédében elmondta: Vas megye tovább gazdagodott azzal, hogy ismét egy nagy tudású, jól felkészült rendőri vezetőt adhatott a régiónak, Takács Tibor személyében.

Emlékeztetett arra, hogy Fejér megyében és Zala megyében is vasi származású főkapitány dolgozik, ő maga Hajdú-Bihar megyei főkapitányi posztról tért haza, de az ORFK vezetői közül is többen kötődnek Vas megyéhez, sőt több országos rendőrfőkapitány is kikerült a megyéből.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását