2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Megvan Jacko legkisebb fiának apja!

Jacko volt testőre azt állítja, hogy ő az apja a néhai popsztár kisebbik fiának, Prince Michael II-nek.
2010. szeptember 27. hétfő 12:19 - HírExtra
Az úriembert Matt Fiddesnek hívják, és ha minden igaz, akkor napokon belül egy ausztrál TV-ben jelenti be a hírt, de előtte még a nyomtatott sajtót avatta be a titokba.

Könnyen lehet, hogy Fiddesnek igaza van, mivel hatalmas a hasonlóság közte és a kilenc éves gyermek között. A volt testőr elmondása szerint mesterséges megtermékenyítésre került sor, amiért ő egy fillért sem fogadott el, mert nagyon jó barátok voltak Jacksonnal. Állítólag egy színes bőrű nővel hordatták ki a babát.

„Michael 800 ezer dollárt fizetett volna a spermámért, de én nem fogadtam el tőle – mondta a Daily Telegraph újságírójának. Majd hozzátette: „ha kell, akkor DNS vizsgálattal fogom bizonyítani az igazam.” Fiddes arra is ígéretet, tett, hogy ha Michael édesanyja, Katherine rosszabbul lesz, akkor majd ő gondját viseli a gyereknek, aki Blanket becenévre hallgat.

Egyébként mindez azért lehet igaz, mert Michael Jackson képtelen volt a gyermeknemzésre. Lányáról (Paris) is nemrég derült ki, hogy a popsztár orvosa, dr. Arnold Klein a tényleges apja.

Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását