2024. május 4. - Mónika, Flórián

Botoxszal szépült Márk!

Még a tűtől sem retten vissza Lakatos Márk, ha a szépségről van szó. A hiú stylist, új műsora kapcsán ország-világ előtt simíttatta ki ráncait.
2010. szeptember 17. péntek 16:30 - HírExtra
A harmincöt éves Márknak már korábban is volt szépészeti beavatkozása, mikor kivasaltatta néhány mimikai ráncát. A napokban pedig bevonult egy szépészeti klinikára, hogy a botox „jótékony” hatását tesztelje.

„A homlokráncaimtól szeretnék megszabadulni, ezért szakemberek segítségét kértem. Furcsa, szokatlan érzés volt, hogy egy tíz centis injekciós tűvel botoxot fecskendeztek a homlokomba, de legalább nem fájt, mint tini koromban, amikor kozmetikus nyomkodta a pattanásaimat” – mesélte Márk a kezelés után.

Az érdeklődők számára jó hír, hogy a néhány perces beavatkozást a Viasat3 csatornán is látható lesz. A legújabb 10 év 10 nap alatt című műsorban, középkorú háziasszonyok és önbizalom hiányos fiatalokat vesz szárnyai alá Márk és csapata, hogy bomba nőt, illetve álompasit varázsoljanak belőlük. És ahogy a példa is mutatja, nem félnek majd műtéteket és szépészeti beavatkozásokat bevetni a kívánt cél eléréséhez.

„Ebben a műsorban nemcsak lelkileg, de külsőleg is megváltoztatjuk a szereplőket. Egyeseknek a fogsorát cserélik ki, másokon plasztikaiműtétet hajtanak végre, s mindezt élőben!” – tette hozzá a stylist.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását