2024. május 6. - Ivett, Frida

Szerelem Barátok közt

Berényi Klaudiát ismét megtalálhatja a szerelem, Valter személyében. Az egyszer már csúnyán pórul járt üzletasszony most újra esélyt kap a szerelemre, persze csak akkor, ha megbocsájt a szélhámos külsejű, ámde vonzó férfinek.
2010. szeptember 8. szerda 17:50 - HírExtra
Valter legutóbb szerelmét cserbenhagyva távozott a sorozatból. Akkor Berényi Miklós és Bartha Zsolt cselszövése miatt alakult ki olyan körülmény közte és Klaudia között, ami gátat szabott közös jövőjüknek.

A sorozat felpezsdítése érdekében ezzel az egyszer már elfeledett szerelmi szállal találkozhat újra a néző, remélve, hogy újabb botrányok és szóváltások közepette, de viszonzott érzelmekkel fog zárulni a nyitottan hagyott kapcsolat. A Barátok közt nem okoz csalódást, hiszen évről-évre nem várt fordulatokkal lepi meg a nézőket.

A Valtert alakító Kárpáti Levente (48) elárulta, hogy Klaudia eddig sosem látott arcát fogja megmutatni a nézőknek. Bár megedzette őt az élet, most mégis várhatóan szerelemre fogja adni a fejét, szívét. Kezdetben természetesen kétkedéssel fogadja a felbukkanó férfit, de beadja a derekát, hiszen ő is egy érző szívű, társra vágyó nő.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását