2024. április 29. - Péter

Csak a Fidesz-KDNP és az MSZP tudott jelöltet állítani

Kecskeméten a parlamenti pártok közül a Fidesz-KDNP és az MSZP tudott polgármesterjelöltet állítani, míg a Lehet Más a Politikának (LMP) és a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak nem sikerült elegendő ajánlószelvényt összegyűjtenie.
2010. szeptember 3. péntek 21:19 - HírExtra
A választási iroda pénteken, a jelöltállításra törvényben meghatározott határidő letelte után, azt közölte az MTI-vel: Kecskeméten a Fidesz-KDNP és az MSZP állított polgármesterjelöltet, akiket a választási bizottság már korábban nyilvántartásba vett.

Korábban az LMP Vágó Gábor országgyűlési képviselőt indította jelöltként, de a parlamenti pártnak nem sikerült összegyűjtenie a szükséges számú ajánlószelvényt. A Jobbik is megnevezte a polgármesterjelöltjét, de nem adtak le a nevére kiállított ajánlószelvényt péntek délután 16 óráig.

Kecskemét 15 egyéni választókerületének mindegyikében a Fidesz-KDNP, az MSZP és az LMP tudott képviselőjelöltet állítani, de az utóbbi pártnak több jelölje még a választási bizottság döntésére vár. A Jobbik hét választókerületben állított jelöltet, a Magyar Kommunista Munkáspárt három, míg az MDF két helyen állított jelöltet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását