2024. május 13. - Szervác, Imola

Már nem gyűjt az MSZP ajánlószelvényt

Az MSZP zalaegerszegi szervezete összegyűjtötte és a nap folyamán leadja a képviselőjelöltek állításához szükséges ajánlószelvényeket, a polgármester jelöléséhez is rendelkezésre áll a megfelelő darabszám - közölte a szocialista párt zalaegerszegi polgármesterjelöltje.
2010. augusztus 27. péntek 16:03 - HírExtra
Major Gábor tájékoztatása szerint mind a 12 körzetben összegyűltek az ajánlószelvények, amelyeket a megnehezített feltételek ellenére is rövid idő alatt sikerült begyűjteni.

Ez "azt bizonyítja, hogy a hangulatkeltő statisztikákkal ellentétben, a lejárató kampányok ellenére" a Fidesz kormányzati teljesítményét és be nem váltott ígéreteit látva az emberek továbbra is kitartanak a baloldal mellett - fogalmazott.

A gyűjtés során nem érte atrocitás az MSZP aktivistáit, a visszajelzések kedvezőek voltak, de azt tapasztalták, hogy a választók félnek odaadni a szelvényeiket "attól tartva, hogy a későbbiekben ezért őket vagy családtagjaikat valamilyen szankció fogja érni a kormánypárt részéről" - jelentette ki a zalai megyeszékhely szocialista polgármesterjelöltje.

Sajnálatosnak nevezte ugyanakkor, hogy az etikai kódexet az MSZP-n kívül csak kevesen érzik elfogadhatók magukra nézve. Kampányuk során a várossal és jövőjével kívánnak foglalkozni, bemutatva az elmúlt 16 év fideszes városvezetése által elkövetett hibákat is.

"Nem felülről vezérelt, kézi irányítást szeretnénk, hanem demokratikusan, a városért összefogó, a helyi polgárok érdekeit elsődlegesen szem előtt tartó városvezetést, nemzeti együttműködést és városi összefogást" - fogalmazott Major Gábor. Hozzátette: Zalaegerszeg "szeretett a kormányhoz képest ellenzékben lenni, reméljük ez a tendencia nem változik a jövőben sem".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását