2024. május 3. - Tímea, Irma

Demonstráltak a Megyeri hidat építő alvállalkozók

Demonstráltak a Megyeri híd építésének ki nem fizetett alvállalkozói a budapesti Kossuth téren. Horváth László három pontba foglalta össze követeléseiket.
2010. augusztus 11. szerda 12:04 - HírExtra
Az állami beruházásoknál 30 napos fizetési határidőt, a fizetési perekben pedig gyorsított bírósági eljárást és valós végrehajtást szorgalmazott Horváth László a Megyeri híd alvállalkozóinak képviselője szerdán a budapesti Kossuth téren, a Parlament előtt tartott demonstráción.

Horváth László három pontba foglalta össze a követelésüket. Azt várják el, hogy a nyomozó hatóság hallgassa ki a Megyeri híd építésénél az alvállalkozóit ki nem fizető Ganz Acél Zrt. vezetőit.

A második követelésük az volt, hogy az állami beruházásoknál a jelenlegi 60-120 napi fizetési határidő csökkenjen le 30 napra. Végül harmadik követelésként a bíróságok gyorsított eljárásban járhassanak el a fizetési ügyekben, amit azonnali végrehajtás követ.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását