2024. május 11. - Ferenc

Vízilabda: Kemény keretet szűkített

A 21-ből 17-en maradtak Kemény Dénesnek, az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányának Eb-keretében: a szakvezető hétfőn szűkítette le alakulatát, amelyből – további létszámcsökkentéssel - kikerül majd az augusztus végi-szeptember eleji, zágrábi kontinensviadalon vízbe szálló 13 fős csapat.
2010. augusztus 2. hétfő 13:40 - HírExtra
A szakember reggel, a margitszigeti tornateremben közölte azok nevét, aki eséllyel pályáznak arra, hogy bekerüljenek a horvát fővárosba utazó társaságba. A névsorolvasáskor kiderült: a kapitány most a kapus Baksa Lászlótól, továbbá három mezőnyjátékostól, Hegedüs Gábortól, Marnitz Gergőtől és Vörös Viktortól köszönt el.

A 17 tagú keret:
Gergely István, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán – kapusok
Bárány Attila, Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Madaras Norbert, Mátyás Zoltán, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton – mezőnyjátékosok

Kemény Dénes a válogatott honlapjának, a vlv.hu-nak elmondta: az augusztus 20-22-én esedékes budapesti Vodafone Kupa előtt jelöli ki azt a 13 játékost, aki az augusztus 29-én rajtoló és szeptember 11-én záruló zágrábi Európa-bajnokságon szerepelhet.

A nemzeti együttes honlapja egyszersmind azt is tudatta, hogy a budapesti úszó Eb szerdai megnyitóján az eredeti tervektől eltérően nem lesz vízilabda-gálameccs. A vlv.hu értesülése szerint a válogatott szereplése a viadal egyik fő szponzorának ellenállásába ütközött.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását