2024. május 3. - Tímea, Irma

Cini: "Nem élhetek bezárva"

Cini azt gondolta, hogy bármit megtehet: nyavalygott, hogy ne büntessék meg, aztán még is rájárt a rúd: bezárták a rácsok mögé.
2010. július 30. péntek 16:19 - HírExtra
Zalatnay Sarolta volt az első tinédzser híresség Magyarországon, tizenhat évesen kezdte karrierjét. A hetvenes évek végén énekesnői pályafutása haldoklott, ezért úgy gondolta, hogy könyveket fog írni. Az M-Sat tévécsatornán saját műsorral is előrukkolt, de az adó csődbe ment, és Cininek kellett volna kifizetnie a hiteleket, melyeket a műsorok leforgatására vett fel. Természetesen ezeket az előre legyártott adásokat, senkinek nem tudta eladni.

Ezután látott napvilágot Cini ködös hitel ügyei. A pereskedések során a művésznő végig azt skandálta, hogy ő csak egy szegény áldozat, a bíróság viszont nem dőlt be neki.

2004 októberében börtönbe került, mivel három év szabadságvesztésre ítélték, 120 millió forint kárt okozó, többrendbeli, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás bűntette miatt.
A börtönből írt kegyelmi kérvényt Sólyom Lászlónak, amit elutasított. Cini büntetését jó magaviselet miatt harmadolták.

Amióta visszatért az életbe, a háttérbe vonult, néha egy-két buliban fellép. Viszont még mindig kísérti a múlt: Cini bútorait elvitte a végrehajtó. A művésznő nem aggályoskodik, hiszen ismerősei felajánlották neki, hogy segítenek.

Cini egykori cimborája, Som Lajos is járt hasonló cipőben. A zenész lopott aranyat akart értékesíteni egy budapesti ékszerboltban. Ezért két év, két hónap börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélték. A hírek szerint az aranyat Törökországban vette, majd barátai segítségével hozatta Magyarországra. Som úr nagyon híres volt akkoriban, de hamar rá kellett ébrednie, hogy hiába ő a Piramis ünnepelt basszere, mégis csak egy bűnöző.

Állítólag egy börtönőr nagyon pikkelt rá, és el kezdte szívatni, és levágatta a szakállát. Az aranycsempésznek végül egy pártvezér segített, és három hónap büntetés után, kegyelmet kapott.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását