2024. május 2. - Zsigmond

Hopkinst kórházba szállították?!

Az Oscar-díjas színészt tegnap délután szállították kórházba, súlyos vérnyomás-ingadozás miatt. A sztár egészségügyi állapotáról ellentmondásos hírek keringenek.
2010. július 27. kedd 10:13 - Tamási Ágnes Anna
Már több hete forgatják a The Rite című filmet, melyben Hopkins ördögűző papot alakít. A tényleges tervek szerint már július 21-én vissza kellett volna utaznia az USA-ba, de az információk szerint késtek a forgatással. A színészről mindenki tudja, hogy nagyon odafigyel egészségére: sportol, és saját személyi szakácsa van, sőt mi több, leszokott az alkoholról is.

Viszont hiába a nagy vigyázat, a színész a hírek szerint hétfő délután rosszul lett.
Az ügyelet még a helyszínen megkezdte a segítségnyújtást-értesült a Bors. A riporterek a Honvéd kórház előtt várták Hopkinst, de oda már nem vitték be.

A producer cáfolta azon híreket, miszerint a sztár rosszul lett, de az ápoló ellentétes választ adott a Borsnak: a színész valóban egészségügyi problémákkal küszködött:

"Négy óra harminc perckor érkezett a riasztás a filmgyárból. A segélykérésből kiderült, hogy Anthony Hopkins elszédült, megtántorodott, sápadt lett, és izzadni kezdett. Arra sem volt ereje, hogy állva maradjon, a mellette dolgozók kapták el, hogy ne essen össze, és azonnal lefektették. Mivel pár másodperc múlva sem volt jobban, segítséget kértek. A hívást követően egy mentő is készenlétbe állt arra az esetre, ha a helyszínen nem tudnak az orvosok javítani az állapotán, azonnal bevethetők legyenek. Szerencsére sikerült stabilizálni a színész állapotát."


Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását