2024. május 9. - Gergely

Kutya szoptatta cica

A legendás kutya-macska barátság olvasztó pillanatairól számoltak be a szegedi cicavédők: Szentmihályon egy nőstény pincsi "házasodott össze" egy több kölykét egyedül nevelő cirmossal.
2010. július 22. csütörtök 09:33 - HírExtra
A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete macskamentő munkája közben sok furcsaságot tapasztal. Nemrég Szentmihályon a pincsi kutyus parányi kiscicákat hordott haza. Mártélyon ugyanakkor egy elvetélt pincsi szerette volna kiélni anyai ösztönét pici cicusokon szoptatással. A cica anyai teendőibe besegített a kutya. Végül is mindannyian jól jártak, mert a kutya elfogadta a 3 cicust mostohának, az anya cica meg mindezt meg is engedte. Mára már szépen felcseperedtek, és boldogan éldegélnek a kutya lopta, kutya szoptatta cicák.



Sajnos az országban nagyon sok a felesleges kutya / cica szaporulat. A kóbor állatok termelését a felelős állattartás révén meg kellene előzni. A háziállatokért minden esetben a gazda a felelős. A legjobb a kóbor állatnak az, ha meg sem születik. A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete az Orpheus Állatvédő Egyesület támogatásával működteti egyre bővülő cicaotthonát, ahol árva cicusok gazdit keresnek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását