2024. május 3. - Tímea, Irma

Hannibal Lecterrel parolázott Xaver

A Blikk olvasó-riportere Varnus Xaverral találkozott egy Andrássy úti kávézóban. És Hannibal Lecterrel, azaz Sir Anthony Hopkinssal.
2010. július 12. hétfő 11:42 - HírExtra
– Csak egy kávét akartam inni a kedvenc helyemen, és azonnal észrevettem Varnus Xavert, akinek egyébként nagy rajongója vagyok. Éppen egy idősebb férfival beszélgetett elmerülten. Amikor felém fordult az úr, a lábam a földbe gyökeredzett, hiszen Sir Anthony Hopkins nézett fel rám a székéről széles mosollyal. Döbbenetemet legyűrve kértem meg őket, hogy készíthessek róluk egy fotót – mondta a fényképet készítő dunaharaszti egyetemista, akinek a napilap nem fukar tízezer forinttal honorálni az amúgy nem éppen hétköznapi képet.

Tényleg csak akkor indulok Budapest felé, ha egy puska csövét szorítják a homlokomhoz – tréfálkozott Xaver. – Babonás vagyok, a terveimről sosem beszélek idő előtt. De melyik muzsikus ne álmodna arról, hogy egy napon a Művészetek Palotája elsötétített nagy csarnokában Bachot játszik, miközben Anthony Hopkins Shakespeare szonettjeit szavalja? – mondta az orgona-virtuóz.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását