2024. május 2. - Zsigmond

Hidat neveztek el Ganxstáról

A rapper fantasztikus ajándékot kapott rajongóitól: egy közúti hidat neveztek el róla Miskolc-Perecesen. Ganxsta Zoleenak tetszik.
2010. július 7. szerda 10:40 - HírExtra
„Ganxsta Zolee híd, 100 méter” felirat látható azon a közlekedési táblán, amit Miskolc-Pereces városrészen helyeztek ki ismeretlenek. A híd keresztapjának tetszik a dolog, bár nem tudja, ki lehetett az elkövető.

– Jópofa dolognak tartom, jólesik az ilyen, bár fogalmam sincs róla, hogy ki és miért készítette ezt a táblát, és helyezte oda, ahova. Mindenesetre köszönöm neki, hogy halhatatlanná tette a nevemet ezzel a tettével, akárcsak kedvenc focistámét, Diego Maradonáét annak idején, akinek a nevét egy hatalmas stadion őrzi. A pillanatnyi örömön túl azonban nem sokra megyek vele, nem ez viszi előre a világot. Sokkal fontosabb számomra, hogy körülöttem minden oké legyen, a családom és a kutyám is, más nem számít – kommentálta a miskolci gerillaakciót Zolee.

A Bors információi szerint a helyieket megosztja az engedély nélkül felszerelt, profin hamisított tábla, azonban feljelentést ez idáig senki sem tett. A területileg illetékes Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság egyelőre nem indított nyomozást az ismeretlen „táblahamisítók” felderítésére.

– Abban az esetben indíthat csak a rendőrség szabálysértési eljárást, ha valaki feljelentést tesz az ismeretlen elkövetők ellen – nyilatkozta Egyedné Novodomszki Éva sajtóreferens.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását