2024. május 11. - Ferenc

Vitorlázókat mentettek a vízirendőrök

Sérült vitorlájú, nádra sodródott hajót mentettek ki a velencei-tavi vízirendőrök; a kishajót kikötőbe vontatták, utasainak nem esett bajuk - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.
2010. július 6. kedd 14:00 - HírExtra
A vízirendőröket horgászok értesítették hétfő délután arról, hogy a tó Kárászos területén vélhetően bajban van egy vitorlás. Mint kiderült, a hajó két utasával a nádra sodródott, vitorlája elszakadt, s a hajótest irányíthatatlanná vált a feltámadó szélben - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A vízirendőrök motorcsónakkal a velencei kikötőbe vontatták a hajót, s így a vitorlás két fővárosi utasa biztonságban partot ért - tette hozzá R. Szabó Ágnes.

A gárdonyi vízirendőrök a múlt hónapban egy felborult vízi biciklit vontattak partra, a rajta lévő négy gyereknek nem esett baja. Korábban egy vitorlázónak segítettek partot érni, a gyakorlatlan vezető ugyanis nem tudta a partnak irányítani a vitorlást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását