2024. május 2. - Zsigmond

Horror a Csillagvirág klinikán, most kit fognak kirúgni?

A TV2-n futó sikersorozat producere nem tagadja, hogy átalakulás várható a Jóban Rosszban sorozatban. Állítása szerint, sok színészt elér majd a változás szele.
2010. július 2. péntek 14:59 - Kancsár Edina
Nem lehet tudni, hogy most miért van szükség változtatásra. Ami viszont biztos, hogy a ma esti részben kiteszik a rettegett 16-os karikát. Újra veszélybe kerülnek az életek, ezúttal Pongrácz Péter főorvos, Tamás atya, Betti és Fanni retteghet.

„16-os karikával megy le a ma esti epizód, mert olyan kemény lesz a tartalma. Erőszak is várható, ami eddig ránk nem volt jellemző” – árulta el Nagy Tamás, a sorozat producere. Ekkor mesélt róla, hogy komoly veszélybe kerülnek a szereplők.

„ A ma este az előszele annak, hogy ősztől megint nagy és gyökeres átalakulások lesznek. Új szereplők érkeznek, ezért több régitől kell elköszönnünk. Neveket nem mondhatok, de annyit elárulok, hogy figyeljük a nézőket, hogy mely karaktereket kedvelik vagy éppen utálják. Nem az a fontos, hogy szeressék a szereplőket, hanem az, hogy valamit váltsanak ki bennük. Damu Roland karakterét például többnyire nem kedvelik. Ő a mi gonoszunk, úgyhogy kivételesen nem táncol pengeélen” – tudta meg a Bors a producertől.

Azonban Pongrácz Péternél rezeg a léc. Állítólag egyszer már ki akarták írni a sorozatból, de akkor megúszta. A kérdés, hogy most is sikerül-e megmenekülnie. A színész elárulta, hogy sorozatbeli karakterének élete nagy fordulatot vesz. Szabó Zsófi, Bálizs Anett valamint Száraz Dénes sem lehet nyugodt az állását tekintve. A történet szerint Bálint túszul ejti Fannit a kocsijában, Betti és Tamás atya pedig a nyomába ered… A többi majd a ma esti részből kiderül. Tiszta horror!
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását