2024. április 29. - Péter

A FIFA nem kommentálja a bírói tévedéseket

Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) közleményben jelezte: nem kommentálja a dél-afrikai világbajnokság vasárnapi nyolcaddöntőinek bírói tévedéseit. "A játékvezetők mérkőzés alatti döntéseivel kapcsolatban a FIFA nem tesz semmilyen megjegyzést" - állt a levélben.
2010. június 28. hétfő 09:35 - HírExtra
A vasárnap délutáni meccsen az angol Frank Lampard lövése a felső lécről a gólvonal mögé pattant, a labda pedig kifelé perdült, így az uruguayi Jorge Larrionda nem ítélt gólt. Ezzel lett volna 2-2 a 38. percben, a meccset végül 4-1-re a német nyerték, és jutottak a legjobb nyolc közé.

Az esti összecsapáson az argentin Carlos Tevez lesről fejelt gólt, ám az olasz Roberto Rosetti asszisztense nem jelzett. A dél-amerikaiak végül 3-1-gyel ejtették ki a mexikóiakat.

A két óriási hiba miatt ismét megélénkült azok hangja, akik videóbíró bevezetését tartják szükségesnek. mindenesetre a híres William Hill fogadóiroda már lépett. Arra, hogy a 2014-es vb-n már lesz technikai segítsége a bíróknak, már kisebb nyerési eséllyel lehet fogadni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását