2024. május 10. - Ármin, Pálma

A Jobbik reagált

A Jobbik kifogásolja, hogy Orbán Viktor ismét dezertőröknek minősítette a Magyar Gárdába belépő rendőröket és hiányolja a közbiztonság gyors javítására tett miniszterelnöki ígéret betartását.
2010. június 27. vasárnap 14:55 - HírExtra
A Volner János országgyűlési képviselő, a Jobbik rendvédelmi kabinetvezetője által aláírt közlemény szerint Orbán Viktor miniszterelnök nyilvánvaló politikai megfontolásból ragaszkodik "az erkölcsileg és jogilag egyaránt téves meghatározáshoz", amellyel dezertőröknek minősítette a Magyar Gárdába belépő rendőröket a Rendőrtiszti Főiskola tisztavatási ünnepségén mondott vasárnapi beszédében.

A Jobbik szerint az igazi dezertőr az, aki egy kritikus helyzetben gyáván cserbenhagyja az övéit. "Mondjuk egy demonstráción, amire rárontanak a rendőrök" - áll a közleményben. Kifogásolják, hogy Orbán Viktor miniszterelnök korábbi ígéretével szemben a Jobbik véleménye szerint semmilyen javulás nem történt a közbiztonság területén, pedig azt a miniszterelnök kormányra kerülésétől számítva két hét alatt ígérte.

Még az árvíz sújtotta térségekben sem tudta megakadályozni a fosztogatásokat az állam erőszakszervezete, szemben a hivatalos kormánypropagandával - fogalmaznak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását