2024. május 6. - Ivett, Frida

Monica levetkőzött

A 45 éves Monica Bellucci közel egy hónapja hozta világra második gyermekét, de máris nyilvánosságra került pár fotó, amiken topless sütteti magát egy jacht fedélzetén és a tengerparton.
2010. június 22. kedd 15:00 - HírExtra
Az Egotastic, az egyik fő villantásügyi blog a napokban egy olyan fotósorozattal örvendeztette meg olvasóit, amin a topless napozó Monica Bellucci látható. Önmagában persze ez nem lenne olyan nagy szám, de az egyébként igazán szerencsés génkészletű színésznő 45 éves, alig egy hónapja adott életet második gyermekének.

Kevesen vannak, akik ennyi idősen és ilyen röviddel a nagy esemény után megtehetik, hogy bevállalják a bikinifelső nélküli fotózást sejtve, hogy valahol csupasz mellekre éhes paparazzók lesnek rá. A világ egyik legjobb nőjének tartott hírességet viszont ez nem aggasztotta, nemcsak a homokos tengerparton, hanem egy jacht fedélzetén is bevállalta a toplesst.

Arról nem szól a fáma, hogy a parton készült képeken látható férfi személyében Monica Bellucci gyermekeinek édesapját, Vincent Casselt tisztelhetjük-e, bár egyelőre nem érkezett hír arról, hogy sok híres párhoz hasonlóan az ő kapcsolatuk is megromlott volna. Igaz, egyelőre az sem biztos, hogy a képek frissek. Amennyiben mégis azok, meg kell állapítanunk, hogy Monica Bellucci igazán jól tartja magát.

Forrás: Velvet/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását