2024. április 29. - Péter

Claudia ismét színesben " vezet"?

Az áprilisban történt Daróczi tragédiára, Liptai Claudia mára csak egy fekete masnival emlékeztette a tévénézőket tegnapi reggeli adásában. Még gyászol ugyan, de már csak legbelül?
2010. június 16. szerda 10:10 - Tóth Szilvia
A trauma kiheverése pszichológusok és közeli barátok szerint is még évekig eltarthat, ennek ellenére újra színes ruhában ébreszti a Mokka nézőit Liptai Claudia. A műsorvezető még csak két hete érezte úgy először, hogy vőlegénye halála után ismét képes élő adást vezetni. A képernyőre való visszatérését követően feketébe öltözve vezette a TV2 reggeli műsorát, és így jelent meg egy héten keresztül minden nap, nyilvánosan is gyászolva Daróczi Dávidot.

A sötét öltözékét tegnap lecserélte rózsaszín-szürke kombinációra, ám nem lehet tudni, hogy a stylist győzött, vagy csupán elege lett a beszűkült konvenciókból, de már csak egy, fekete masni emlékeztetett a nézőket a tragédiára. Az utóbbi hetekben készült megannyi fotósorozat tanúsága szerint, a színésznő az utcán már régen nem feketében jár. Állítása szerint döntése nem a nézők megtévesztéséről, hanem önmagáról és kislányáról szólt. Ezért lehetett őt bevásárlóközpontokban, játszótéren, edzőteremben, parkolóban is gyászruha nélkül látni.

–Kerülte a feltűnést, visszafogott volt. Rokonszenves ember benyomását keltette. Szerintem senki nem várja el tőle, hogy egész életében feketét viseljen – mondta el lapunknak az egyik szemtanú, aki egy gyógyszertár előtt látta Claudiát kislányával, Pankával.

Viseljen bármilyen ruhát, aligha vonja kétségbe bárki a színésznő fájdalmát. Lelki terhein az sem könnyít, hogy felbukkant Daróczi állítólagos szeretője, Nóra, aki állítja: a kormányszóvivő párhuzamos kapcsolatot tartott fenn vele és Claudiával.

Az öltözéke lehet bár fekete vagy fehér, színes, esetleg tarka, a veszteség okozta fájdalmat a színésznő nem tudja egyszerűen csak úgy levetni, s a fogasra akasztani, mint a viselt ruháit.
 
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását