2024. május 4. - Mónika, Flórián

Páva Zsolt Pécs polgármesterjelöltje

Páva Zsoltot, a baranyai megyeszékhely egy éve hivatalban lévő polgármesterét választotta a Fidesz pécsi polgármesterjelöltjének a párt városi csoportja - közölte a párt szombaton az MTI-vel.
2010. június 12. szombat 17:59 - HírExtra
A Fidesz közleménye szerint Páva Zsoltot a múlt héten a városi elnökség, pénteken pedig a pécsi csoport biztosította támogatásáról. Utóbbi tagsága 125 igen, 2 nem és 1 tartózkodás mellett választotta meg jelöltnek.

"Páva Zsolt a pénteki ülésen részletesen beszámolt Pécs elmúlt egyéves eredményeiről, illetve a további feladatokról. A párt tagsága ezt követően döntött a jelöltségről" - tették hozzá.

A Fidesz városi elnöksége június 2-án javasolta Páva Zsolt újbóli jelölését, mert megítélése szerint "az elmúlt egyéves munkájával kétséget kizáróan bizonyította: ennyi idő alatt is el lehet érni gyökeres változásokat".

Révész Mária, a párt pécsi csoportjának elnöke úgy vélte: "az elmúlt tizenkét hónapban Pécs akkora utat tett meg a siker felé, mint korábban soha. Sereghajtóból az élmezőnybe került".

Úgy vélte, sikerült helyreállítani a város hitelképességét, visszanyerni a pénzintézetek és a befektetők bizalmát.

Példaként hozta fel a cégek és intézmények átvilágítását, átszervezését, gazdaságosabbá tételét, a drága vezetői és politikusi kiváltságok megszűntetését, a gyanús ügyekben tett büntető feljelentéseket, továbbá a közvagyon megtartása, gyarapítása, a városban folyó beruházások felgyorsítása, a közhivatalok ügyfélbarátabbá tétele érdekében tett lépéseket.

A Fidesz komlói szervezete szombaton arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a párt helyi tagsága Polics József országgyűlési képviselőt javasolja Komlón a párt polgármesterjelöltjének az őszi önkormányzati választásokon.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását