2024. május 6. - Ivett, Frida

Tragédia

Richard Butler csak nézte kedvese élettelen holttestét, akit a kiérkező mentők már nem akartak újjáéleszteni. A gyűrű nem fogadta el az élettelen ujjat… tragédia.
2010. június 10. csütörtök 11:49 - HírExtra
Richard Butler és Bethany Lott egy éve ismerkedett össze, miközben épp közös szenvedélyüknek, a hegymászásnak és túrázásnak hódoltak. A természet iránti szeretet csakhamar egymás iránti rajongásba csapott át. Richard megvette a gyűrűt, és megszervezte a túrát az észak-karolinai Max Patch Bald nevű hegycsúcsra, ahol a naplementében gyönyörködve akarta megkérni Bethany kezét.

Mire felértek a csúcsra, megérkezett a vihar is, távoli mennydörgéssel és a közelben becsapó villámokkal figyelmeztetve a párt, hogy ideje visszafordulni. Ám Bethanyt lenyűgözte a készülő vihar feszültségétől terhes táj, ezért Richard úgy döntött, ott helyben megkéri a lányt. Egyik kezével a zsebébe nyúlt a gyűrűért, a másikkal Bethany keze felé, de nem érte el. Ez mentette meg az életét. A villám lecsapott, egyenesen a lány testébe, a több millió volt azonnal megállította a szívét. Richard könnyebb égési sérüléseket szenvedett.

– Szegény ember romantikus lánykérés helyett vagy félórán át próbálta újraéleszteni a kedvesét, mire felértünk a viharban – mondta az egyik mentős. – A szívünk szakadt meg, ahogy a fiú még felhúzta a jegygyűrűt a halott kezére.
Tragédia.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását