2024. április 30. - Katalin, Kitti

Kedden már Benítez lehet az Inter trénere

Várhatóan kedden hivatalosan is bejelentik, hogy a spanyol Rafa Benítez lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája-győztes Internazionale vezetőedzője. "Már nincs semmi akadály a megegyezésnek" - nyilatkozta hétfői milánói sajtókonferenciáján Massimo Moratti, a milánói klub elnöke. "Úgy gondolom most már nagyon gyorsan befejezzük a tárgyalást.
2010. június 7. hétfő 22:03 - HírExtra
Az első pillanattól kezdve reá gondoltunk, ő lehet az az szakember, aki biztosítja a magas szintű folytatást.

A korábbi sajtóértesülésekre célozva Moratti elmondta, hogy a csillagászati összegekről szóló hírek túlzottak és a tréner illetménye a korábban megszokottakhoz hasonlít majd.

Az 50 éves Benítez 2004-ben érkezett Liverpoolba, s 2005-ben BL-t nyert a Vörösökkel. Az idei szezont azonban a Premier League-ben a csalódást jelentő hetedik helyen zárta a gárda, amely így lemaradt a BL-indulásról.

A portugál José Mourinho, aki a Real Madrid vezetőedzője lett, ebben az idényben triplázott az Internazionaléval, miután a bajnokságban, az Olasz Kupában, valamint a Bajnokok Ligájában is győzött.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását