2024. május 14. - Bonifác

Kényszerhallgatás Várkonyi Andinak

Várkonyi Andi némaságra ítéltetett: persze nem egy embertelen középkori ítélet végrehajtásról van szó, hanem hangszálgyulladással küszködik a műsorvezetőnő.
2010. június 4. péntek 10:59 - HírExtra
Várkonyi Andi napok óta képtelen dolgozni, és sajnos azt sem tudni, hogy betegsége miatt mikor tér vissza a televízió képernyőjére, helyesebben szólva a TV2 stúdiójába. Mint tudjuk, a hölgyek beszédesebbek a férfiaknál, így ez egy hatalmas büntetés Várkonyi kisasszony számára, úgy pedig főképp, ha a hangjából él.

Bochkor Gábor kedvese napok óta SMS-ben kommunikál élete párjával, azonban igyekszik józanul, abszolút higgadtan kezelni a hirtelen jött betegségét, noha állítja, hogy egy három esztendős kisgyerek mellett lehetetlen csöndben maradnia. Még abban az esetben is, ha az orvos szerint televíziós karrierje múlhat a dolgon.

Gége- és hangszalaggyulladásom van, ezért naponta kell fül-orr-gégészhez járnom. Pár napig biztos, hogy nem dolgozom. Kímélnem kell a hangszálaimat, bár ez nem könynyű egy hároméves kislány mellett – írta a Blikknek a Tények műsorvezetője, aki azért olykor-olykor nem bírja visszafogni magát, és megpróbál suttogni.

– Suttogni azért tudok, igaz, ilyenkor azt sem lenne szabad. Néha-néha elfelejtem, hogy beteg vagyok, tegnap például gyanútlanul beálltam az egyik gyorsbüféhez, majd amikor rendelnem kellett volna, rádöbbentem, hogy ez nekem most nem fog menni. Három napja SMS-ben élem az életem! Nem egyszerű, de megoldom! – írta a TV2 híradósa, akit remélhetőleg a hangszálproblémái nem viselnek meg annyira, mint Détár Enikőt, akit meg is kellett műteni.

Andi, jobbulást kívánunk!

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását