2024. május 3. - Tímea, Irma

Delfinekkel nyaralt a Bódi házaspár

Törökországba utazott pihenni a Bódi házaspár. Bódi Margó orvosi tanácsra, pihenni vitte el Törökországba nyaralni férjét, Gusztit.
2010. május 21. péntek 14:03 - HírExtra
"Mostanában rengeteget dolgozott. A sok fellépés, az önéletrajzi könyve és a család körüli dolgok miatt egy kicsit elfáradt. Persze ő ezt nem hajlandó tudomásul venni, mert hozzászokott ahhoz, hogy világéletében megállás nélkül csak dolgozik azért, hogy a családnak mindene meglegyen. Tudja, hogy az ember csak akkor tud egyről a kettőre lépni, ha tesz érte. Az önéletrajzi könyve óriási balhét kavart itthon, mert kihúzattam vele neveket, és ezek a veszekedések is megerőltették őt." - mesélte Margó a Blikknek.

"Felkerestem az orvosait, mert féltem, hogy a tavalyi szívinfarktusa miatt baj lehet" – árulta el Margó, akinek az orvosok levegőváltozást javasoltak, mint kiderült, nem hiába.

"Ez a nyaralás több szempontból is jókor jött. Kibékültünk, újra egymásra találtunk, és még az egészségére is jó hatással volt. Előre elintéztem mindent, sőt még a programjait is lemondtam, majd kész tények elé állítottam. Büszke vagyok rá, hogy a megtakarításaimból fedeztem a költségeket " - lelkendezett Margó.

"Delfinterápiára is elküldtem. Együtt úszott és játszott velük. Tényleg felszabadít, és különleges élményt nyújt. Nem véletlen, hogy a világon annyi beteg embert gyógyítanak delfinekkel".
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását