2024. május 9. - Gergely

Kihasználták Penélope Cruzt

Első szerelme sem volt az igazi Penélope Cruznak. Egy spanyol zenésszel melegedett össze, akivel hat évig élt együtt.
2010. május 18. kedd 12:59 - HírExtra
Mivel tizennyolc évesen már Ocsar-díjas filmben játszott (ugyan nem ő kapta a komoly elismerést) hamar nagy népszerűségre tett szert a gyönyörű Penélope Cruz. Ekkor lett ismert Spanyolországban a Mecano nevezetű zenészbanda, amelyet Nacho Cano vezetett. Egy videoklipre is felkérték Penélopét. Ettől kezdve indult a nagy szerelem Nacho és Cruz között.

„Én mindig ott voltam Penélope mellett, szerettem és támogattam, akkor is, amikor senki más, úgyhogy nekem is járna egy kis darab minden díjából” – nyilatkozta később Nacho, akivel hat évig élt együtt a színésznő.

Cruz ellenben úgy emlékszik, hogy Nacho csak nagyobb népszerűségre akart szert tenni az oldalán.

„Csúnyán kihasznált, én pedig nagyon későn vettem csak észre, mert szerelmes voltam. Nacho egy igazi tinibálvány volt és csodás volt azt érezni, hogy ő engem akar. Persze mindenki mást is akart, de én ezt akkor még nem tudtam” – emlékezett vissza az őzikeszemű szépség.

A kapcsolatnak 1997-ben végül Penélope karrierje vetett véget, hiszen egyre magasabbra tört, és nagy álma is teljesült: néhány jelenet erejéig szerepelt Pedro Almodóvar Eleven hús című filmjében, és annyira elnyerte a rendező tetszését, hogy később újra szerepet ajánlott neki.

Miután Cruz szakított Nachóval, egy partin találkozott Enrique, azaz Gigi Sarasolával, aki dúsgazdag sportoló volt, lovaglásban indult a 2000-es olimpián is. Cruz és Gigi kapcsolata azonban egy évig sem tartott, mivel nagyon más életet éltek. Penélope 1998-ban lehetőséget kapott Amerikában, a Hi-Lo Country című filmben, így Gigivel hamarosan szakítottak.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását