2024. május 14. - Bonifác

Stohlt hazaengedték a rendőrségről

Miután meghallgatták, hazaengedték a rendőrségről Stohl Andrást, akivel kapcsolatban gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott szombat hajnalban Budapest és Fót között.
2010. május 8. szombat 11:55 - HírExtra
"S. Andrást mint balesetben részt vevőt a dunakeszi rendőrkapitányság munkatársai meghallgatták, majd hazaengedték" - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PRMFK) sajtóügyeletese szombat délelőtt az MTI-vel.

Kovács Viktória tájékoztatása szerint a dunakeszi kapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt.

Jelenleg szakértői véleményekre várnak.

Az MTI szombaton úgy értesült, hogy otthonából előállították Stohl András színész-műsorvezetőt, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott hajnalban Budapest és Fót között.

A PMRFK sajtóügyeletese akkor az MTI érdeklődésére annyit erősített meg, hogy egy 43 éves fóti férfit, S. Andrást, előállítottak egy szombat hajnalban történt balesettel összefüggésben.
A rendőrség honlapjára felkerült szombat reggeli közleményben a PMRFK arról adott tájékoztatást, hogy "személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a Dunakeszi Rendőrkapitányság illetékességi területén".

Közölték: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szombaton 4 óra körül egy személygépkocsi közlekedett Budapest felől Fót irányába, amikor a 2102-es számú út M0-s autópálya és Fót közötti szakaszán - egyelőre ismeretlen okból - áttért a szemközti sávba, és nekiütközött két szabályosan közlekedő személygépkocsinak.

A baleset következtében az egyik járműben egy ember súlyosan, a másikban szintén egy ember könnyebben megsérült.

"A vélhetően vétkes sofőr a helyszínt a baleset után elhagyta" - írták.

Kovács Viktória szombaton 11 óra után az MTI kérdésére elmondta: vérvétel útján fogják megállapítani, hogy ittas volt-e a sofőr, vagy sem. Ez az eredmény várhatóan jövő héten fog megszületni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását