2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

SZDSZ: újra, új névvel?

Júniusra összehívják az SZDSZ küldöttgyűlését, amely dönt az SZDSZ nevének esetleges megváltoztatásáról, a párt új alapszabályáról és a teljes tisztújításról, valamint az Országgyűlésből kiszorult liberális párt új politikai stratégiájáról - közölte az SZDSZ az MTI-vel szerdán.
2010. április 28. szerda 20:08 - HírExtra
Közleményük szerint az SZDSZ ügyvivői testülete azt javasolja, hogy a párt országos tanácsa május 29-én - a tagságmegújítási folyamat lezárultával - tartsa következő ülését. Az országos tanács feladata lesz, hogy júniusra összehívja a párt küldöttgyűlését.

Az ügyvivői testület ülésén Retkes Attila bejelentette, hogy május 1-jétől társadalmi megbízatásban látja el a pártelnöki feladatokat.

Retkes Attila múlt keddi sajtótájékoztatóján közölte: az SZDSZ nem fog megszűnni, a liberális párt a parlamenten kívül is hallatja majd hangját. A politikus kijelentette: ő maga és a párt ügyvivői testületének többsége még nem mond le, nem hagyja sorsára a pártot, a következő két hónapot még végigviszik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását