2024. április 26. - Ervin

132 kilósra hízott Rubint Réka bátyja

Keresztfiát mobiltelefonnal „fogyasztotta le”, most a fivérén a sor. „Nem akarom eltemetni a bátyám!” – mondta Rubint Réka, aki Norbi Update-menüjével próbál segíteni a túlsúlyos testvéren.
2010. április 23. péntek 11:40 - HírExtra
Tízezrek már sikerrel jártak Schobert Norbi módszerével, sógora eközben százharminckét kilósra hízott. Rubint Réka testvére, Robi még negyvenéves sincs, s gyerekkora óta vannak súlyproblémái. A háromgyermekes családapa életét kisfia nyaralása változtathatta meg. Réka keresztfia ugyanis egy hetet töltött Norbiéknál Szentendrén, miután új erőre kapott.

„Tizenkét évesen hetvenöt kilót nyomott a keresztfiam” – mesélte Réka. „Amikor nálunk nyaralt, elkezdtem az ételeinkre rászoktatni, s eljárt velem edzeni is. Egy hét alatt öt kilót adott le, én meg megvettem neki azt a mobiltelefont, amire akkor nagyon vágyott. De nem kapta meg. Azt mondtam neki, hogy ha otthon folytatja a módszert, s eléri az ötvenötöt, akkor leveszem a szekrény tetejéről, és megkapja. Három hónap múlva hívott örömében sírva, hogy sikerült” – mesélte Réka.

Roli sikere időközben édesapjára is hatott. Réka bátyjának hatévesen vették ki a manduláját, azóta rohamos hízásnak indult.

„Több mint százharminc kiló a súlyom jelenleg, köszönhetően annak is, hogy egy éve nem dohányzom. Életem során többször próbálkoztam akupunktúrával is, de csak kisebb sikereket értem el” – mondta Norbi sógora. „Réka időnként mondta, hogy próbálkozzam ezzel, de mindig hidegen hagyott. Már a tudatom is beszűkült a túlsúlyom okozta csalódottságomban. Egy hete azonban a nevemre szóló csomag érkezett, s azóta is jön. Rékáék küldik Norbi menüjét, s azóta ezt eszem. Csalódtam is, mert nagyon finom. Az eredmény mínusz öt kiló egy hét alatt. Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha már tornázni is tudok majd?” – kérdezte mosolyogva Róbert.

Egy biztos, a jászberényi piactéren lévő Update-üzlet forgalma nőtt az utóbbi egy hétben, hiszen Réka bátyja is egyre gyakrabban felbukkan ott, a nemrég nemzetközileg is igazolt diétás sütiért. A bevétel viszont nem feltétlenül, nőtt, hiszen az üzemeltető Robi és Réka édesapja.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását