2024. április 18. - Andrea, Ilma

Pamela Andreson a vénemberekre bukik!

Korosodó urak, figyelem! Idősebb férfit keres házasodás céljából Pamela Anderson.
2010. március 19. péntek 09:55 - HírExtra
 A Baywatch egykori cicuskája arra az elhatározásra jutott, hogy eddigi kapcsolatai mind azért futottak zátonyra, mert a pasik, akikkel összejött, túl éretlenek voltak hozzá.

"Úgy érzem, egy idősebb, megfontoltabb, tapasztaltabb férfira van szükségem, akivel végre jól működhet a kapcsolatom. De persze most nem ez a legfontosabb, hisz jelenleg a fiaim kötnek le. Brandon 13, Dylan pedig 12 éves, és napjaik nagy részét a tanulás és a sport tölti ki. Nyugodt, kiegyensúlyozott, értelmes gyerekek" -  nyilatkozta a kebelcsoda a brit OK magazinnak.

Mi tagadás, ráférne már egy igazi férfi az isteni Pam-re. Fiai édesapja, Tommy Lee dobos volt az első férje. A fiú nem hangszerét ütötte, hanem "szeretett" aráját is. Törvényszerű válásuk után jött Kid Rock, aki alig nyolc hónapnyi házasság után dobta ki asszonyát. A harmadik , egyben eddigi utolsó házassága pedig Rick Salomonnal köttetett, de Pamela a már senkit nem váratlanul érő válásuk után kénytelen kelletlen ismerte be: pókeradósságai fe­jében gyakran szexelt vele "kedvesével".
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását