2024. május 3. - Tímea, Irma

Komár: zaklatott a feleségem!

Komár Lászlónak elege lett és úgy döntött az őt ért rágalmakat nem tűri tovább, mindent elmond házasságáról, a zaklatásról és a válás részleteiről!
2010. március 12. péntek 12:09 - Patai Zsuzsi
Beszámíthatónak minősítette az orvos Komár Lászlót (65), aki az ügyészség utasítására volt kénytelen részt venni egy elmeorvosi vizsgálaton.

Az énekes maga tudatta tegnap a hírt, és közölte: másodszorra is beadta a válókeresetet negyedik felesége, Erzsi ellen, aki az első nagy szakítás után pár hete még visszakönyörögte magát. Komár szerint azonban csak a pénzért jött vissza, hisz a nagy békülés után csaknem félmillió forintnyi új holmival és a még otthon felejtett csecsebecséivel lépett le újra. Az énekes azért szánta rá magát, hogy elmondja mi történt valójában, mert egyszer és mindenkorra szeretné tisztába tenni a dolgokat, és megértetni mindenkivel: nem ő verte a feleségét, inkább az ütötte meg őt - írja a Blikk

Komár állítja: Erzsike ütötte meg őt és csak azért nem tett ellene feljelentést, mert nem akarta, hogy kislányukat, Karolinát elvegye a gyámhatóság az anyjától.
– Kígyót melengettem a keblemen – sóhajtott fel Komár László, miután újabb – szerinte valótlan – kijelentésekkel szembesült „viselt dolgairól" a lapokban. – Egyszer és mindenkorra kijelentem, soha nem ütöttem meg Erzsit. Mit bántsak egy negyven-egynehány kilós nőn? Ha melléütök is meghal! Még vissza se ütöttem, amikor ő nekem esett, abból is csak a gyerek miatt nem lett rendőrségi ügy.

Komár László állítja, ma már tisztán látja, hogy volt párja nem pusztán szerelemből ment hozzá, hanem a pénzért. Elmondása szerint Erzsike egy szatyor ruhával érkezett a kapcsolatba, és egy teherautóniyval távozott. Ráadásul jó néhány millió forintos megtakarításukra is rátette a kezét.

– Azt a pénzt én kerestem, Erzsi egy fillért sem hozott bele – mondta Komár. – Mégis én álltam ott a bankban megalázottan, amikor közölték, hogy letiltatta a hozzáférésemet. Amikor két éve beteg lettem (lábában diagnosztizáltak rákos daganatot) attól tartva, hogy meghalok, közös számlára tettem a pénzt. Akkor még volt haláladó, és nem akartam, hogy arra menjen el minden. Ám ennek két éve, mégsem férek hozzá egy fillérhez sem. - magyarázta Komár László

Zaklatás miatt folyik eljárás

Az ügyben zaklatás miatt folyik eljárás – tudta meg a Blikk a BRFK sajtóosztályától. Információk szerint Komárt tavaly nyáron gyanúsították, mert többször megfenyegette a feleségét. Az eljárásba a rendőrség számos szakértőt is bevont, éppen ezért a bíróság is távoltartási végzést hozott az énekes ellen.

Erzsi tavaly júniusban tett feljelentést először Komár ellen. A feleség azóta távoltartási határozatot kért és kapott, mivel állítása szerint az énekes megütötte, és többször megfenyegette. Ekkor rendelték el Komár elmeorvosi vizsgálatát is, ami a napokban negatív eredményt hozott: az énekes ép elméjű, és teljesen beszámítható.

– Érdekes, akkor nem voltam elmebeteg, amikor ő bejárt a barátnőivel az éjszakába, és én vigyáztam otthon Karolinára – mondta Komár. – Heti négy alkalommal mulatott, és bízta rám a gyereket. Tehát heti négyszer szerinte sem voltam őrült, csak a maradék három napon. - fejtette ki Komár László
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását