2024. április 29. - Péter

Az MSZP szerint a szóvivői vita ötlete mentőöv

Budai Bernadett szerint az MDF felvetése a pártszóvivők vitájáról olyan, mintha a demokrata fórum a Fidesznek akarna mentőövet nyújtani.
2010. február 12. péntek 13:22 - HírExtra
A szocialista szóvivő az MTI-nek pénteken ezt a véleményét azzal indokolta, hogy "a Fidesznek láthatóan nincs programja", ha pedig mindenkinek lenne programja, arról elsősorban a szakpolitikusoknak és a miniszterelnök-jelölteknek kellene vitatkozniuk.

Mint mondta, a szóvivők nem szakpolitikusok, hanem alapvetően kommunikátorok, így a szóvivők vitája kommunikációs vita lenne, nem pedig érdemi programismertetés. Szerinte ezt a kezdeményezést bejelentő Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője is tudja.
"Én inkább visszakérdeznék: miért kínál menekülő utat a vitából, a programismertetésből Orbán Viktor számára?" - mondta Budai Bernadett.

Kerék-Bárczy Szabolcs csütörtökön hívta vitára az európai parlamenti választáson mandátumot szerzett pártok szóvivőit, akik szerinte a vitán megoszthatnák pártjuk elképzeléseit arról, milyen országot képzelnek el a jövőben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását