2024. május 5. - Györgyi

Mesterházy szerint az MSZP nem a gazdagok pártja

Az MSZP nem a gazdagok pártja, az MSZP-nek a társadalom kétharmada mellé kell odaállnia - jelentette ki Mesterházy Attila csütörtökön Dorogon, ahol a párt miniszterelnök-jelöltje a térség MSZP-s országgyűlési képviselőjelöltjével, Winkfein Csabával közösen tartott lakossági fórumot.
2010. február 11. csütörtök 21:08 - HírExtra
"Az elmúlt nyolc évben 13 milliárd forintnyi fejlesztés érkezett a térségbe, tehát nem döntöttük romba az országot, ahogy ellenfeleink állítják" - mondta Mesterházy Attila, hozzátéve, hogy a Fidesz el akarja venni az emberektől a siker élményét.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint a párt programjának sarkalatos pontja a munkahelyteremtés, akár állami segítséggel, a kis- és középvállalkozások és a mezőgazdaság fejlesztése, valamint a szociálisan rászorulók támogatása.
Mesterházy Attila kijelentette, a program célkitűzései mellett minimumfeltétel, hogy nem támogatják a szélsőséges, kirekesztő mozgalmakat, megvédik a jogállamot és a demokráciát.

A politikus a mintegy százötven résztvevő előtt negatív példaként említette Esztergomot, ahol - az országban példa nélküli módon - Meggyes Tamás fideszes polgármester megszavaztatta, hogy választásokig a képviselő-testületben a nyílt üléseken nem vitatkozhatnak és nem kérdezhetnek a képviselők, csak a szavazógombot nyomhatják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását