2024. május 9. - Gergely

Álfideszesek vidéken is?

Fideszes aktivistának adták ki magukat, így gyűjtöttek ajánlószelvényeket ismeretlenek Szombathelyen, hátrányos helyzetű emberek által lakott területeken - közölte a Fidesz helyi szervezete csütörtökön az MTI-vel.
2010. február 11. csütörtök 19:31 - HírExtra
Hangsúlyozta: a Fidesz nevében kizárólag megbízólevéllel és igazolvánnyal rendelkező személyek gyűjtik az ajánlószelvényeket.

A párt szombathelyi szervezete közleményében arra kérte a lakosságot, hogy ha a kétség merül fel az aláírást gyűjtőkkel szemben, forduljanak a párt helyi, Szent Márton úti irodájának munkatársaihoz, akik a megbízással rendelkező önkéntesekről az adatvédelmi törvény vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően tájékoztatást tudnak adni.

Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy "álfideszesek" gyűjtöttek ajánlószelvényt a főváros VIII. kerületében. Dél körül lakossági jelzés érkezett telefonon a józsefvárosi Fidesz-irodába arról, hogy "gyanús" emberek az ellenzéki párt nevében ajánlószelvényeket gyűjtenek a VIII. kerületi Baross utcában, ám a Fidesz által korábban nyilvánosan bemutatott igazolvánnyal és megbízólevéllel nem tudják igazolni magukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtök délután azt közölte az MTI-vel, hogy az ügyben "választás rendje elleni bűncselekmény" miatt indult eljárás. Tekintettel annak jellegére, a BRFK központi hatáskörbe vonta az eljárás lefolytatását - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását