2024. április 29. - Péter

Kegyetlen gyilkosság: a takarítás, a kölyök, és a füstölgő puskacső

Agyonlőtte szüleit egy 14 éves gyerek, mivel nem volt kedve levinni a szemetet, és rendet rakni a szobájában.
2010. január 28. csütörtök 11:59 - HírExtra
A teljesen átlagosnak tűnő tizennégy éves John Caudle már több mint egy hétköznapi tinédzser: szégyenszemre kétrendbeli emberöléssel vádolja őt a kaliforniai ügyészség. Valamilyen szinten szerencséje van a gyereknek, mert ha betöltötte volna a 18. életévét, egészen biztosan halálbüntetés lett volna a jussa véres cselekedetének.

A pszichiáter teljesen beszámíthatónak ítélte a srácot, ezért nagy valószínűséggel életfogytig tartó szabadságvesztés lesz a „jutalma”: végül is mire számítson az, aki szabályszerűen kivégezte a szüleit?

John Caudle édesanyjának annyi volt a bűne, hogy megkövetelte fiától a szobája rendberakását, és szerette volna, ha kiviszi a szemetet hetente 2-3 alkalommal az udvaron lévő kukába. A kis Johnnak kifejezetten életidegen volt a házimunka, ezért édesapja faliszéfében őrzött 38-as kaliberű revolverével felfegyverkezve, az iskolából hazaérve nemes egyszerűséggel hátulról agyonlőtte a kanapén ülő édesanyját.

John Harry Potter szokásait követve ezután elbújt a gardróbban, és megvárta édesapja hazatértét. A fiatal fiú a rejtekhelyéről előlépve szintén hátulról tarkón lőtte az édesapját. Az „eseménydús” nap után nyilván úgy gondolta, hogy másként nem lehet levezetni a feszültséget, mint egy jól megérdemelt számítógépes játék partival, így videojátékaival töltötte az éjszakát.

Másnap édesapja kocsiján elhajtott az iskolához, és nyugodtan végigülte a tanítást. A szülők vérbefagyott holttestére a nagyapa bukkant rá, a rendőrök pedig az iskolából hazajövet elfogták a fiút.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását