2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Hisztiznek a szocik és a fideszesek

Visszavonhatatlanul beindult a kampány. Ezt csalhatatlanul jelzi, mikor az MSZP két legnagyobb sárdobálójának valamelyike megjelenik a színen. Török Zsolt és Szabó Zoltán közül most az utóbbi virított.
2010. január 11. hétfő 14:59 - Pénzes Dávid

Hoppácska!

Másfelől Szabó Zoltánnak óvatosan kellene az ilyen kijelentésekkel bánnia, mert könnyen visszaüthet saját pártjára. Ha ugyanis elfogadjuk az ő érvelését, akkor a Bajnai-kormányzat éppen úgy irányítja az országot, mint Hunvald György a hetedik kerületet. Ez pedig nagy baj lenne.

A Fidesz problémás ügyeire mindazonáltal tényleg fel kell hívni a figyelmet, hiszen ez a párt készül kormányzásra, így egyáltalán nem árt, ha már most kiemelt figyelemmel kísérheti minden állampolgár, hogy miként irányítanak kicsiben. Az ellenzéknek (és elvben a médiának is) éppen az a legfontosabb szerepe, hogy a hatalmat árgus szemmel figyelje, folyamatosan ellenőrizze.

Fidesz oldal


Fidesz reakció (részlet)
Tóth Károly (MSZP): Tiszta szívből utálom a korrupciót, mert ráment az MSZP.
Szili Katalin (MSZP): Maszatolunk, és az ország azt látja rólunk, hogy szétkenünk minden felelősséget, és ezzel csak szappanozzuk magunk alatt a lejtőt.
Karsai József (MSZP): Balatonőszöd óta jobban hazudunk.
Lendvai Ildikó (MSZP): Nem akarjuk az SZDSZ nyakába varrni a BKV által szimbolizált gondokat, ami eddig történt a fővárosban, az közös felelősség.
Bacher Iván: Ahol felbukkannak, ott lopás esik. Metró: lopás. MÁV: lopás. Posta: lopás. Autópálya: lopás. BKV: lopás. Villamos művek: lopás. Margit híd: lopás. És ez itt, a hetedik kerület: lopás.
Steiner Pál (MSZP): A BKV-nál kitört anomáliák olyan mértékben váltak szimbolikussá, hogy már az MSZP hitelességét érintették.
De van itt egy aprócska bökkenő is. Az MSZP elkövette azt a hibát, hogy többször is közhírré tétette, ők bizony nem fognak gyűlöletkampányt folytatni. Kizárólag azzal kampányolnak, hogy bemutatják, mit szeretnének tenni az országgal, ha kormányra kerülnek, hogy a gazdasági statisztikán nyugvó tényeket alapul véve építik fel a programjukat. Gyönyörű ígéret. De már most nem tartják be.

Hiszen ez az oldal éppen az ellenfél lejáratásával foglalkozik és semmi köze ahhoz,  hogy ők, az MSZP mit szeretnének tenni. Még csak nem is korrekt, hiszen ha nagyon tényszerűek lennének, az összes nagyobb adóssággal rendelkező önkormányzatot feltüntetnék a térképükön, és minden más vezetésű település mutyi-ügyeit ország világ elé tárnák. Még akkor is, ha az a sajátjuk…

Az én apukám erősebb…

A Fidesz reagálása kifejezetten ötletes, ám semmivel nem korrektebb, mint ellenfele felvetése. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének reakciója ugyanis kizárólag MSZP-s politikusok idézeteiből áll. Ezek a párton belüli korrupció beismeréséről szólnak.

Ha a Fidesz komolyan és korrektül szerette volna ezt az ügyet rendezni, akkor tételesen reagál az MSZP oldalán található állításokra. Azt hívhatnánk ugyanis felnőtt politikának. Sajnos ami ez ügyben jelenleg folyik, az csupán óvodás gyermekek hisztizése… a gond, hogy ennek  a mi pénzünk a tárgya és a mi jövőnk a tétje.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását